WINELIFE

WINELIFE

Tot maximaal 40% korting

Als wijnliefhebber is WINELIFE hét tijdschrift om in huis te halen. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en een jaarabonnement kost nu slechts €25,- (40% korting). Liever eerst kennismaken middels een proefabonnement van 3 nummers (stopt automatisch)? Hiervoor betaal je slechts €15,- en dat komt neer op een korting van 28%. Beide abonnementen kan je daarnaast ook cadeau geven.

Winelife is een tijdschrift voor de echte wijnliefhebber en Professional

Winelife is het enige winestyle magazine in Nederland. Een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant – want wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over leest. En dan moet het lekkerste nog beginnen! Met Winelife word je heer en meester over elke wijnkaart en weet je feilloos wijn te kiezen, voor ieder moment, bij elk gerecht en voor ieder wijnschap!

Vanzelfsprekend kan je in hét wijntijdschrift ook rekenen op veel informatie over "wijn en spijs". Welke wijnen passen goed bij welke gerechten en welke juist niet. Voor de kookliefhebbers die ook graag goede wijnen bij hun creaties serveren, is een abonnement op WINELIFE dan ook erg leerzaam en vooral leuk.

Als WINELIFE abonnee lees je ook alle edities gratis online op je smartphone of tablet.

WINELIFE opzeggen

Heb je een doorlopend abonnement op WINELIFE en wens je deze op te zeggen? Dit kan eenvoudig door contact op te nemen met de uitgever rekening houdend met een maand opzegtermijn. WINELIFE wordt uitgegeven door Oseberg Publishing B.V. en hun klantenservice kan je telefonisch (0251 257 924) op kantoortijden bereiken of via de e-mail (klantenservice@aboland.nl).