V'GAN Lifestyle Magazine

V'GAN Lifestyle Magazine

4 Nummers met 28% korting

Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en wordt uitgeven door Vipmedia. Je kan momenteel kiezen uit een abonnement van 4 nummers voor €19,95 (28% korting), deze zal automatisch stoppen. De beste deal is 8 nummers voor €35,- en dan betekend 37% korting. Let wel: kies je voor 8 nummers, dan zal je daarna abonnee voor onbepaalde tijd worden.

Hét magazine voor vegans

V'GAN Lifestyle Magazine staat vol recepten, tips van experts, hotspots, informatie en inspirerende projecten op het gebied van een vegan lifestyle. Plantaardig eten is geen uitdaging, maar juist leuk en ontzettend lekker. Het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig eten, voor elke dag of gewoon eens voor een keertje.

Het tijdschrift wordt gemaakt samen met platform Living the Green Life, het meest complete plantaardige platform van Nederland.

V'GAN Lifestyle Magazine opzeggen

Als je abonnee bent van V'GAN Lifestyle Magazine en je wenst je abonnement op te zeggen, dan kan dit (rekening houdend met een maand opzegtermijn) door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgever Vipmedia. Je kan ze contacteren op kantoortijden via telefoonnummer 0768507016 en je kan online verdere contact informatie vinden op hun website: https://mijntijdschrift.net/shops/contact.