STRRN Magazine

STRRN Magazine

Maar liefst 26% korting op een abonnement

Het STRRN Magazine verschijnt elk kwartaal en voor een jaarabonnement betaal je nu slechts €29,- De reguliere prijs is €39,- dus je kan nu rekenen op maar liefst 26% korting. Let wel: na de actieperiode wordt je automatisch abonnee voor onbepaalde tijd. Opzeggen is echter eenvoudig.

Alles over de culinaire top van Nederland

Ben jij gek op culinair eten en ga jij graag naar een sterrenrestaurant? Dan is STRRN Magazine hét magazine voor jou! Met een abonnement op het STRRN Magazine leer je de Sterrenchefs in de keuken echt kennen. Je leest uitgebreide interviews met bekende sterrenchefs. Verder lees je allerlei informatie over bijvoorbeeld kaviaar, sherry en bijzondere Nederlandse kazen. Het tijdschrift telt in totaal 80 pagina's.

Als STRRN Magazine abonnee lees je ook gratis alle digitale edities. Daarnaast krijg je toegang tot bijzondere online content van verschillende chefs, events, fotoreportages en meer.

STRRN Magazine opzeggen

De uitgeverij van STRRN is Sterrenrestaurants Media en de klantenservice kan je helpen bij vragen, klachten over de bezorging of bijvoorbeeld het opzeggen van je abonnement (maand opzegtermijn). Je bereikt de klantenservice telefonisch op kantoortijden (06 401 20071) of via de mail (klantenservice@sterrenrestaurants.nu).