Seasons

Seasons

Tot maximaal 38% korting

Het tijdschrift voor de echte buitenmensen die ook van lekker eten houden verschijnt 12 keer per jaar. Je kan kiezen voor een proefabonnement van 3, 6 of 13 nummers met maximaal 33% korting waarbij na afloop het abonnement automatisch stopt. Je kan deze ook cadeau geven. Ook kan je gaan voor 6, 13 of 24 nummers waarbij na afloop je abonnee wordt voor onbepaalde tijd. De beste deal is om dan te kiezen voor 24 nummers voor €115,- (38% korting).

Genieten van het pure leven

Bij Seasons staat alles in het teken van authentiek, landelijk leven. Neem een abonnement en haal de seizoenen in huis. Elke editie van Seasons staat boordevol inspiratie en praktische tips over: koken op basis van de verse oogst van het land, de mooiste moes- en siertuinen, de laatste interieur- en stijltrend en de meest bijzondere plekken midden in de natuur.

Seasons is eigenlijk niet echt een "kooktijdschrift" te noemen, maar meer een lifestyle magazine. Dit neemt niet weg dat wij dit leuke blad geen plekje gunnen op onze website. Al was het maar alleen door de vaste rubriek "koken met verse producten van het land".

Als Seasons abonnee lees je ook alle edities gratis online op je smartphone of tablet.

Seasons opzeggen

De uitgeverij van Seasons is New Skool Media en hun klantenservice zal je moeten contacteren om bijvoorbeeld je abonnement op te zeggen (maand opzegtermijn). Dit kan telefonisch (020 894 56 61) of middels het sturen van een e-mail (klantenservice@newskoolmedia.nl). Het is aan te raden om je abonneenummer bij de hand te houden.