Paleo Magazine

Paleo Lifestyle Magazine

4 Nummers voor €19,95

Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en wordt uitgeven door Vipmedia. Je kan nu profiteren van 28% korting op een jaarabonnement van 4 nummers. Hiervoor betaal je slechts €19,95. Cadeau geven is mogelijk en dan betreft het een abonnement die automatisch stopt na de actie periode. Daarnaast is een doorlopend abonnement van 8 nummers (2 jaar) ook een optie. Hiervoor betaal je slechts €35,- en dat is toch maa rmooi 37% voordeliger dan de reguliere prijs.

Hét oerdieet

In Paleo Magazine lees je hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo proof te eten. In ruim 100 pagina's geeft het magazine tips, nieuwtjes, een weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk heel veel recepten, die zijn ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes. Het Paleodieet (oerdieet) is geen afvaldieet maar een manier van eten. Het is gebaseerd op de overtuiging dat onze voorouders vlees, vis, groente, fruit en noten aten.

Als abonnee leer je all voordelen van Paleo proof eten: je wordt gezonder, energieker, slanker en gelukkiger.

V'GAN Lifestyle Magazine opzeggen

Als je abonnee bent van Paleo Lifestyle Magazine en je wenst je abonnement op te zeggen, dan kan dit (rekening houdend met een maand opzegtermijn) door contact op te nemen met de klantenservice van de uitgever Vipmedia. Je kan ze contacteren op kantoortijden via telefoonnummer 0768507016 en je kan online verdere contact informatie vinden op hun website: https://mijntijdschrift.net/shops/contact.