MjamTaart

MjamTaart

Tot maximaal 23% bij een abonnement + gratis specials

Het tijdschrift wat helemaal in het teken staat van taart, MjamTaart en verschijnt 6 keer per jaar. Ga voor een abonnement van 4 nummers met 21% korting en ontvang ook 1 special. Hiervoor betaal je slechts €32,40. Of ga voor 8 nummers met 23% korting, inclusief 2 specials en betaal hiervoor slechts €61,20. Beide abonnementen zijn ook cadeau te geven.

Het leukste taartenmagazine

Als je de nieuwe winnaar wil worden van Heel Holland Bakt, dan is een abonnement op het magazine MjamTaart een prima startpunt. MjamTaart staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor zowel ervaren als onervaren bakkers. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je zó heerlijk gebak op tafel. Naast de lekkerste recepten vind je hier ook inspiratiefoto’s, producttests, praktische tips en interviews met indrukwekkende bakkers zoals de winnaars van Heel Holland Bakt.

MjamTaart organiseert ook jaarlijks de Mjamtaart Cake & Bake Expierence. Als abonnee kan je hier voordelig aan deelnemen.

Mjamtaart opzeggen

Rekening houdend met een maand opzegtermijn, kan je de Mjamtaart eenvoudig opzeggen via de abonneeservice van de uitgeverij. Neem hiervoor contact op met Scala Uitgever en dit kan telefonisch (033 489 29 10) of via de e-mail (abonnementen@uitgeverijscala.nl). Dit is ook de juiste weg bij vragen, opmerkingen of klachten omtrent bijvoorbeeld de bezorging.