Koken & Genieten

Koken & Genieten

Een jaarabonnement voor slechts €35,- (16% korting)

Maandelijks wordt het kooktijdschrift Koken & Genieten uitgebracht en een jaarabonnement kost nu slechts €35,- en dat is een korting van 16%. Het betreft wel een abonnement die na de actieperiode wordt omgezet in een doorlopend abonnement. Koken & Genieten cadeau geven kan ook (12 nummers voor €35,-) en dan stopt het abonnement natuurlijk na afloop automatisch. Koken & genieten biedt bovendien handige kooktips en praktische menusuggesties met tijdsplanning. Zodat iedereen elke dag met plezier in de keuken kan staan.

Heerlijke en gezonde recepten, voor elke dag

Het magazine koken & genieten biedt gevarieerde recepten voor iedere dag. Om makkelijk en snel een voedzame maaltijd op tafel te zetten. Zonder moeilijke boodschappen en altijd vertrouwd lekker. Van eenpansgerechten tot ovenschotels en aardappels, groente en vlees met een verrassende twist.

Ben je fan van de Italiaanse keuken, ga je graag aan de slag met gezonde gerechten of trek je je het liefst een weekend terug in de keuken om de heerlijkste taarten te maken? Speciaal voor jou maakt de redactie van koken & genieten regelmatig extra dikke specials rondom één specifiek thema. Als abonnee kan je deze speciale uitgaven erg voordelig aanschaffen.

koken & genieten opzeggen

Rekening houden met een maand opzegtermijn is het tijdschrift koken & genieten abonnement makkelijk op te zeggen en wel via de uitgeverij F&L Media B.V. Tijdens kantoortijden kan je ze bellen op 024 2027829, liever een mail sturen? Dat kan en wel via klantenservice@kokengenieten.nl Daarnaast heeft het tijdschrift een eigen website met meer informatie: www.kokengenieten.nl.