Foodies

Foodies

Tot maximaal 39% bij een abonnement

Hongerig naar alles wat met eten te maken heeft? Maak dan voordelig kennis met Foodies. Je kan kiezen uit een proefabonnement van 3 nummers voor €15,- (33% korting). Ben je al bekend met het foodtijdschrift, dan is een abonnement van 1 jaar wellicht interessant. Voor een jaar betaal je €55,- en dat is 39% korting op de reguliere prijs.

Voor je dagelijkse culinaire inspiratie

Foodies is voor mensen die van eten houden. Van een verrassend eenvoudige maaltijd tot experimenteren met een uitdagend recept. Daarnaast wordt je meegenomen op culi-tour met mooie achtergrondverhalen over alle denkbare onderwerpen op kookgebied.

Als de keuken jouw favoriete plek in huis is en als je het leuk vind om vrienden en familie te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten, kies dan voor een Foodies abonnement.

Foodies opzeggen

Bij vragen, opmerkingen of klachten over bijvoorbeeld de bezorging van Foodies magazine neem je contact op met de uitgeverij. Dit is ook de manier om je abonnement op te zeggen (maand opzegtermijn). De uitgever van Foodies is F&L Media B.V. en je bereikt ze telefonisch (024 202 78 26) of via de mail (klantenservice@foodiesmagazine.nl).