delicious.

delicious.

Tot maximaal 38% korting

delicious. is het maandelijkse magazine waar alles om koken en eten draait. Het is nu mogelijk om te kiezen voor een abonnement van 4, 8 of 16 nummers met een korting oplopend tot 38% op de reguliere prijs. Het meeste voordeel behaal je trouwens als je kiest voor een doorlopend abonnement. Een abonnement van 18 nummers kost namelijk "slechts" €84,99 en dan is een korting van net geen 40%. Kies je voor een abonnement die automatisch stopt, dan is het voordeel meer bescheiden te noemen. Het is trouwens ook mogelijk om een abonnement van 3, 7 of 15 nummers cadeau te geven (en die stoppen vanzelfsprekend automatisch).

Het NR.1 foodmagazine van Nederland

Neem een abonnement op delicious.magazine en zet elke maand de lekkerste gerechten op tafel voor jezelf, familie en vrienden. Je kan genieten van uitdagende en avontuurlijke recepten of kies voor snel, eenvoudig en gezond. Het kooktijdschrift staat boordevol recepten, tips & tricks uit de delicious. testkeuken. Ook kan je rekenen op de laatste culi-trends en verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers. Drie keer per jaar wordt er een themaspecial uitgebracht.

De recensies van delicious.magazine zijn trouwens opvallend positief te noemen. Alleen knippen veel lezers de beste recepten eruit om die te plakken in een zelfgemaakte Ultra delicious. Het doorgeven van een tijdschrift maakt dat wat lastig...

delicious.magazine opzeggen

Kies je voor een abonnement die na de gekozen actie periode wordt omgezet in een doorlopend abonnement, dan is het handig om te weten dat je te maken hebt met een maand opzegtermijn. delicious.magazine wordt uitgegeven door New Skool Media en opzeggen kan via de mail (klantenservice@newskoolmedia.nl) of telefonisch (020 8945661) tijdens kantoortijden.