De Tuin Op Tafel

De Tuin Op Tafel

Tot maximaal 37% korting

Vier keer per jaar verschijnt het tijdschrift De Tuin Op Tafel en als je nu kiest voor een jaarabonnement dan kan je rekenen op maar liefst 37% korting. Je betaalt dan namelijk slechts €19,55 i.p.v. €31,80. Je kan ook gaan voor 8 nummers voor €39,95. Ook leuk: alle verschillende abonnementen zijn ook cadeau te geven.

Hét moestuin tijdschrift

De Tuin Op Tafel is eigenlijk niet echt een kooktijdschrift, het is namelijk meer een blad voor de mensen die beschikken over een eigen moestuin en hier alles over willen lezen. Je kan dus zeker rekenen op vele recepten (zowel makkelijke als creatieve). Echter het staat vooral vol met praktische tips over groente, fruit en kruiden. Als abonnee krijg je tips & tricks over het moestuinieren. Verder krijg je antwoord op vragen als Hoe kweek je rabarber? Hoe bescherm je je oogst tegen ongedierte? Wanneer zaai je sperziebonen?

Als De Tuin Op Tafel abonnee kan je rekenen op speciale abonneevoordelen, bijvoorbeeld hoge korting op handige producten.

De Tuin Op Tafel opzeggen

Alle abonnementen die momenteel van De Tuin Op Tafel beschikbaar zijn, worden na de gekozen actieperiode omgezet in een doorlopend abonnement voor de reguliere prijs. Niks mis mee als het tijdschrift je bevalt en je het graag wil blijven ontvangen. Minder handig als je toch liever geen abonnee wil blijven. Opzeggen is echter erg eenvoudig door contact op te nemen met de uitgeverij van het moestuin magazine en wel Vip Media. Je kan ze bellen op kantoortijden (076 850 70 16) of online contacteren via www.mijntijdschrift.net/shops/contact.